Taalcursus Papiaments voor bedrijven

Cursus Conversatie Papiaments

Al 15 jaar maakt Prikichi het leren van Papiaments een makkie!

Effectieve communicatie is een essentieel hulpmiddel binnen elk bedrijf

Cursus Papiaments voor beginners

Dit kan helpen bij het bevorderen van een goede werkrelatie tussen uw personeel en hun Nederlandse Caribische collega”s, wat op zijn beurt het moreel en de efficiëntie kan verbeteren. Een fantastisch voordeel van Papiaments kunnen begrijpen en spreken is dat u de communicatievaardigheden van uw medewerkers met hun Caribische collega’s verbetert.
Het feit dat je interactie hebt zal de ervaring en werkwijze geweldig maken.

We bieden een op maat gemaakt programma om aan de behoeften van uw werknemers en bedrijf te voldoen en de specifieke uitdagingen aan te gaan waarmee u wordt geconfronteerd. Vraag- en antwoordsessies bij online BEDRIJS-cursus zullen snel zeer productief worden wanneer uw werknemers vragen stellen om problemen in uw bedrijf op te lossen. Ze kunnen relevante vragen voorbereiden om tijdens de cursus te stellen en om wat ze hebben geleerd terug te presenteren aan hun Caribische collega’s. Vanaf de eerste les stimuleert de docent de deelnemers om het geleerde direct in de praktijk toe te passen via app en/of mailverkeer. Omdat werknemers samen met hun collega’s leren, is het voor hen gemakkelijker om na te denken over wat hen precies van toepassing is op hen.

Taal en cultuur zijn symbiotisch, met cultuur vormende taal en taal reflecterende cultuur. Taal wordt gecreëerd en gevormd door de behoeften van een cultuur terwijl deze verandert. De gecombineerde kennis die uit een groep kan voortvloeien, kan uw bedrijf helpen te ontsnappen aan zijn eigen beperkte kennis van de Caribische cultuur.

Met een online Bedrijfs-cursus biedt u uw werknemers het gemak van leren op hun eigen werkplek. Uw bedrijf is hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de cursusuren.

CURSUSBIJDRAGE

  • Prikichi is een NON-profit organisatie. Samen met uw bijdrage is het mogelijk dat we een online Bedrijfs-cursus kunnen organiseren
  • wordt vooraf schriftelijk vastgelegd
  • het open aanbod is onder voorbehoud
  • de bijdrage is inclusief inschrijfgeld + alle cursusmaterialen

De factuur voor de online Bedrijfs-cursus dient 10 werkdagen voor aanvang van de cursus te zijn betaald, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

CURSUSDUUR

De online Bedrijfs-cursus wordt gegeven in kleine groepen, min. 2 en max. 6 Cursisten om een optimaal rendement van de cursus aan de deelnemers te kunnen garanderen.

2 Cursisten = 28 uur – 14 lessen van elk 1½ uur

3 – 6 Cursisten = 36 uur – 18 lessen van elk 2 uur.

TIJD
Voorkeur gaat uit naar de middaguren. Het liefst aan het einde van de middag zodat de cursisten niets meer hoeven te doen na die tijd.

FREQUENTIE Wekelijks

VAKANTIEPERIODE
Het is goed dat de lessen zoveel mogelijk achter elkaar gevolgd worden (geen grote onderbrekingen).

BELANGRIJK
Het is belangrijk dat uw personeel het echt zelf Papiaments wil leren. Als de mentaliteit er niet is dan is het beter dit niet te starten.

De cursus is superleuk en gezellig. “Cursisten zullen zich er elke week op verheugen”.

HUISWERK
De eerste 10 weken is het heel belangrijk dat de cursisten hun woordenschat uitbreiden en wordt verwacht dat ze 100 woordjes per week leren. (15 per dag)

OVEREENKOMST
Als uw bedrijf een of meerdere werknemers opgeeft voor een On Line BEDRIJFS cursus bij Prikichi gaat u akkoord met de Overeenkomsten.

DIPLOMA
Is mogelijk, na een toets. (Kosten wordt apart berekend)

Opzet

Inhoud en structuur van een online cusrus papiaments

De opzet van onze uniek cursus. We bieden u, begeleid onlinecursussen Conversatie Papiaments. U kunt de lessen volgen vanaf uw werkplek of vanuit huis en zelfs als u op de eilanden of op vakantie bent. U leert een praktisch jargon om een gesprek te kunnen voeren met familie, vrienden en collega’s.

lees verder
We garanderen dat u Papiaments zal spreken binnen de afgesproken periode, mits u zich houdt aan de gestelde voorwaarden: 15 woorden per dag leren, alle lessen bijwonen, persoonlijke inzet en interesse. Kleine groepen zorgt voor een intieme sfeer en voldoende mogelijkheid zodat u actief deel kan nemen en we focus op uw uitspraak! De lessen worden met veel enthousiasme gegeven en op een informele manier. We bieden u een interactief lesmethode vanuit eigen opzet.

Op een andere manier dan gangbaar is in de meeste onderwijsmethodes, bieden we u in 5 stappen een modern, eenvoudig en uniek cursus met relevante studiematerialen.

Stap 1 Gering uitleg van de grammatica. Vanaf de eerste les beginnen we met het lezen van kleine zinnetjes.

Stap 2 Vervolgens de opbouw van Papiaments zinnen. Lezen, begrijpen, ontleden en in een gelijkwaardige Nederlandse zin vertalen.

Stap 3 Daarna de techniek van praten.

Stap 4 Rollenspellen. U krijgt direct de mogelijkheid om te converseren.

Stap 5 Als laatste, conversatie over dagelijkse thema’s.

Gedurende de cursus wordt er ook culturele en culinaire informatie over de eilanden meegegeven. Lesmaterialen worden via e-mail naar u gestuurd vóór en gedurende uw lessen. Ook krijgt u toegang tot een online overhoor programma + Lidmaatschap van onze Privé Papiaments chatgroep.

Informatie aanvangstijden & bijdragen