Taalcursus Papiaments gevorderden

Cursus Conversatie Papiaments

Al 15 jaar maakt Prikichi het leren van Papiaments een makkie!

Gevorderd

Cursus Papiaments voor gevorderden

Spreekt u Papiaments of een beetje maar wilt u meer oefenen en leren in een gezellige en ongedwongen groep? Degenen die conversatie lessen Papiaments hebben gevolgd (b.v. zelfstudie of bij een andere organisatie), cursisten die conversatie voor beginners hebben gevolgd bij PRiKiCHi, alle geïnteresseerden die hun Papiaments willen bevorderen. Informatieve lesmaterialen, duidelijke uitleg en met leuke conversatie thema’s. U bepaalt welk Papiaments u wil leren spreken. De etymologische PapiamentO van Aruba of de fonologische PapiamentU van Curaçao en Bonaire. Waar ook ter wereld u bent; thuis, op vakantie of op de camping, zolang u een internetverbinding hebt, kunt u onze cursus volgen!

Wat hebt u nodig om de lessen te kunnen volgen?

  • Een mobiele telefoon met een Whatsapp account (plaatsen zodat u “handsfree” uw les kan volgen)
  • Een PC, laptop of een tablet met een webcam en een stabiel internet verbinding
  • Een gratis Skype account aan te maken op www.skype.com/download (videobeeld verbinding)
  • Een notitieblok en een pen om aantekeningen te maken
  • Een printer in de buurt van uw werkplek zou praktisch zijn


GROEPSCURSUS

AANTAL DEELNEMERS: maximum 5 personen

NIVEAU: B1

CURSUSDUUR: 20 uur – 10 lessen elk ± 2 uren

FREQUENTIE: 1x per maand op maandag

DAGDEEL: 20:00 tot 22:00 uur

START CURSUS: neem contact op

UW BIJDRAGE: €350,- inclusief cursusmaterialen.


B1U kan de belangrijkste punten begrijpen uit duidelijke standaardteksten over vertrouwde zaken die regelmatig voorkomen op het werk, op school en in de vrije tijd. U kan zich redden in de meeste situaties die kunnen optreden tijdens het reizen in gebieden waar de betreffende taal wordt gesproken. U kan een eenvoudige lopende tekst produceren over onderwerpen die vertrouwd of die van persoonlijk belang zijn. U kan een beschrijving geven van ervaringen en gebeurtenissen, dromen, verwachtingen en ambities en kan kort redenen en verklaringen geven voor meningen en plannen.

Testimonials

Opzet

Inhoud en structuur van een online cusrus papiaments

De opzet van onze uniek cursus. We bieden u, begeleid onlinecursussen Conversatie Papiaments. U kunt de lessen volgen vanaf uw werkplek of vanuit huis en zelfs als u op de eilanden of op vakantie bent. U leert een praktisch jargon om een gesprek te kunnen voeren met familie, vrienden en collega’s.

lees verder
We garanderen dat u Papiaments zal spreken binnen de afgesproken periode, mits u zich houdt aan de gestelde voorwaarden: 15 woorden per dag leren, alle lessen bijwonen, persoonlijke inzet en interesse. Kleine groepen zorgt voor een intieme sfeer en voldoende mogelijkheid zodat u actief deel kan nemen en we focus op uw uitspraak! De lessen worden met veel enthousiasme gegeven en op een informele manier. We bieden u een interactief lesmethode vanuit eigen opzet.

Op een andere manier dan gangbaar is in de meeste onderwijsmethodes, bieden we u in 5 stappen een modern, eenvoudig en uniek cursus met relevante studiematerialen.

Stap 1 Gering uitleg van de grammatica. Vanaf de eerste les beginnen we met het lezen van kleine zinnetjes.

Stap 2 Vervolgens de opbouw van Papiaments zinnen. Lezen, begrijpen, ontleden en in een gelijkwaardige Nederlandse zin vertalen.

Stap 3 Daarna de techniek van praten.

Stap 4 Rollenspellen. U krijgt direct de mogelijkheid om te converseren.

Stap 5 Als laatste, conversatie over dagelijkse thema’s.

Gedurende de cursus wordt er ook culturele en culinaire informatie over de eilanden meegegeven. Lesmaterialen worden via e-mail naar u gestuurd vóór en gedurende uw lessen. Ook krijgt u toegang tot een online overhoor programma + Lidmaatschap van onze Privé Papiaments chatgroep.

Informatie en aanvangsdatum